Goede voornemens in de slaapkamer

Stoppen met roken, kilo’s kwijtraken, vaker met vriendinnen afspreken, meer sporten. Ja, díe goede voornemens kennen we nu wel, maar wat vind je van het voornemen om die relationele sleur eens het hoofd te bieden? Vijf goede voornemens voor in de slaapkamer. Hij blij, jij blij!

Een etentje, kaarslicht, lekker eten en een goede fles wijn. Wie zegt dat seks puur en alleen op fysieke interactie aankomt? Een beetje romantiek vooraf doen de vonken er vanaf vliegen in de slaapkamer. Neem minstens een avond per week tijd voor elkaar; niet alleen ín de slaapkamer, maar ook daarbuiten.

Ja, die missionarispositie kennen we nu wel. Breng weer wat leven in de slaapkamer en probeer eens per week een nieuw standje uit. Kamasutraboeken zijn voer voor inspiratie. Of je moet de Fifty Shades of Grey reeks natuurlijk hebben gelezen. Dan heb je onze tips niet meer nodig, toch?

Zit je niet zo lekker in je vel? Moet het licht uit als jullie met elkaar vrijen? Trek je je kleren liever helemaal niet uit? Schrijf je in 2013 dan eens in voor een nieuwe sport. Het belangrijkste voor een spetterend seksleven is namelijk dat jíj lekker in je vel zit. Door af en toe lekker te bewegen, krijg je energie en, inderdaad, een lekker strak lijf. Wedden dat je niet meer weg bent te slaan voor de spiegel? Hopelijk is je man niet jaloers aangelegd…

De slaapkamer? Je bedoelt de badkamer, de bank, eetkamer of keuken. Een spannende vrijpartij hoeft echt niet alleen in de slaapkamer plaats te vinden. (Her)ontdek je huis én elkaar!

Weten jullie eigenlijk wel van elkaar wat jullie in bed fijn vinden? Niet? Dan is het tijd om een goede fles wijn open te trekken en het onderwerp ‘seks’ bespreekbaar te maken. Misschien hebben jullie wel dezelfde fantasieën!

Telegraaf